Perforator la Romaine

Perforator la Romaine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Punch-ul la Romaine. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 102 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână vin spumant, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Romaine, Romaine cu portocale, și Salată De Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți fin portocala (ar trebui să aveți aproximativ 1 lingură); pus deoparte.Feliați 1/4 inch de partea superioară și inferioară a portocaliei și așezați-o plat pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit de tăiat, urmați curba portocalei și tăiați orice coajă rămasă și miez alb. Lucrând peste un castron mic, feliați între membrane pentru a elibera segmentele sau Supremele. (Chef Michael Symon demonstrează cum să segmentați citricele în acest videoclip Chow Tip.) Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Puneți apa și zahărul într-o cratiță mică la foc mare și aduceți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie, coaja de portocală și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până când aromele se infuzează, aproximativ 30 de minute.Strecurați amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas de 13 pe 9 inci și aruncați conținutul strecurătorului. Congelați amestecul neacoperit până abia începe să se întărească, dar nu înghețat complet, aproximativ 1 oră. Folosind dinții unei furculițe, greblați amestecul pentru a rupe orice bucăți mari. Reveniți la congelator și greblați din nou când este bine setat, încă aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Transferați gheața de lămâie într-un recipient cu un capac etanș și depozitați în congelator timp de până la 2 săptămâni.Când sunt gata de servit, Așezați albușurile într-un castron mediu foarte curat și bateți până se formează vârfuri tari, aproximativ 3 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LămâieLămâie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Transferați gheața de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți în șampanie și rhum agricole și amestecați ușor pentru a combina. Împărțiți între 8 (1/2 cană) pahare. Împărțiți albușurile bătute peste gheața de lămâie și acoperiți fiecare porție cu un segment portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
șampanieșampanie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
GheațăGheață
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista