Perfect Cotlet De Porc Coace

Perfect Cotlet De Porc Coace
Coacerea perfectă a cotletului de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită morcovi, lapte, maghiran și ceapă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Coace, Coaceți cotlet de porc All-in-One, și Cotlet De Porc Coace.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit; gătiți cotletele la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt; presărați cu 1/4 linguriță sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Strat cu ceapă, cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Presărați maghiran și sare rămasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-un castron mic, bateți făina și laptele până se omogenizează; adăugați supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă peste legume. Se acopera si se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Calul sălbatic neînfrânat Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista