Perfect Cotlet De Porc Coace

Perfect Cotlet De Porc Coace
Coacerea perfectă a cotletului de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită morcovi, lapte, maghiran și ceapă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Coace, Coaceți cotlet de porc All-in-One, și Cotlet De Porc Coace.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit; gătiți cotletele la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt; presărați cu 1/4 linguriță sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Strat cu ceapă, cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Presărați maghiran și sare rămasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Într-un castron mic, bateți făina și laptele până se omogenizează; adăugați supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă peste legume. Se acopera si se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Calul sălbatic neînfrânat Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista