Pere și uscate-cireșe crocante cu nucșoară-nuc Streusel
Pere și uscate-cireșe crocante cu nucsoara-nuc Streusel ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 461 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear și uscate-Cherry Custard Crisp, Pear Crisp cu Topping de streusel de ovăz, și Ghimbir de pere crocant cu Streusel sfărâmicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul începe să se aglomereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Se amestecă în nuci. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
1
Așezați primele 6 ingrediente în tigaie medie. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul ajunge să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cireșe; reduceți focul la mediu și fierbeți până când cireșele încep să se înmoaie și lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
3
Se ia de pe foc și se răcește.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos. Aruncați perele și amestecul de cireșe uscate într-un castron mare; răspândit în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Bol
Cuptor
5
Presărați amestecul de streusel peste.
6
Coaceți până la barbotare și auriu, aproximativ 1 oră; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă sau înghețată.