Pere și piper Focaccia
Pere și piper Focaccia ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere coapte ferm, piper măcinat grosier, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul într - un ulei ușor de 10-pe 15-in. tigaie cu ramă; apăsați și împingeți pentru a acoperi tigaia uniform. Dacă aluatul este prea elastic, lăsați-l să se odihnească câteva minute, apoi apăsați din nou. Acoperiți ușor aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se umflă, aproximativ 1 oră.
Între timp, puneți sucul de lămâie într-un bol. Miez și felie subțire pere în castron, amestecarea fructelor cu suc. Preîncălziți cuptorul la 40
Cu vârful degetelor, apăsați ușor aluatul pentru a-l acoperi cu impresii gropite; de asemenea, apăsați ușor aluatul în colțurile tigaiei.
Întindeți pesto uniform peste aluat. Aranjați feliile de pere pe aluat și apăsați ușor.
Se amestecă zahărul și piperul și se presară peste pere.
Coaceți focaccia 20 de minute, apoi presărați parmezan și pătrunjel. Continuați să coaceți până când focaccia este bine rumenită pe margini și dedesubt, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Tăiați focaccia fierbinte sau rece în bucăți.
Asigurați-vă înainte: se răcește, se acoperă și se menține la temperatura camerei până la 6 ore. Pentru a reîncălzi, acoperiți ușor tigaia cu folie și coaceți într-un cuptor de 350 până la cald, 10 până la 15 minute.