Pere și brânză elvețiană cremoasă pe pâine de nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânză elvețiană cu pere și cremă pe pâine de nucă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 2 și costă 89 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați varză de lucernă, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Pâine cu smochine, pere și nuci, și Pâine Cu Nucă De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți 1 pană de brânză peste fiecare din cele 2 felii de pâine. Acoperiți fiecare felie de pâine cu jumătate de felii de pere și jumătate de varză de lucernă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Lucernă
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Pere
2
Combinați maioneza și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Muștar
3
Întindeți jumătate din amestecul de muștar uniform peste fiecare dintre cele 2 felii de pâine rămase; așezați peste muguri, acoperiți cu partea în jos.