Perele umplute cu unt de migdale necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de vin alb, suc de pere, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere Umplute Cu Migdale, Șampanie de migdale pere Pocate cu frișcă de migdale, și Curmale Umplute Cu Unt De Migdale.
Instrucțiuni
1
Combinați migdalele și sarea într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până când migdalele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ulei; acoperiți și procesați până se amestecă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-o cratiță mare, combinați sucul de pere, 1 cană de vin, zahărul brun și fasolea de vanilie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pachet Milk Duds
Suc De Pere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți de pe foc; îndepărtați fasolea de vanilie. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți fasolea pentru a îndepărta semințele; se amestecă în sos. Aruncați fasolea. Reveniți la fierbere; gătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 50-55 de minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Felie 1 în. de pe partea de sus a fiecărei pere și se lasă deoparte. Pere de miez, lăsând fundul intact. Umpleți cu amestec de migdale rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați perele într-o tigaie de prăjire superficială; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
7
Adăugați vinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.