Pere Umplute Cu Unt De Migdale

Pere Umplute Cu Unt De Migdale
Perele umplute cu unt de migdale necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Un amestec de vin alb, suc de pere, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere Umplute Cu Migdale, Șampanie de migdale pere Pocate cu frișcă de migdale, și Curmale Umplute Cu Unt De Migdale.

Instrucțiuni

1
Combinați migdalele și sarea într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până când migdalele sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ulei; acoperiți și procesați până se amestecă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Într-o cratiță mare, combinați sucul de pere, 1 cană de vin, zahărul brun și fasolea de vanilie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Suc De PereSuc De Pere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scoateți de pe foc; îndepărtați fasolea de vanilie. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți fasolea pentru a îndepărta semințele; se amestecă în sos. Aruncați fasolea. Reveniți la fierbere; gătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 50-55 de minute sau până când amestecul acoperă spatele unei linguri metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Felie 1 în. de pe partea de sus a fiecărei pere și se lasă deoparte. Pere de miez, lăsând fundul intact. Umpleți cu amestec de migdale rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați perele într-o tigaie de prăjire superficială; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Adăugați vinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Coaceți, neacoperit, 30-35 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista