Pere prăjite cu brânză de capră cu ierburi

Pere prăjite pentru copii cu brânză de capră cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 138 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ierburi precum pătrunjel, verdeață de păpădie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere prăjite cu brânză de capră cu ierburi, Pere prăjite cu brânză de capră cu ierburi și slănină, și Pere prăjite cu brânză de capră și Prosciutto.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră, ierburile și 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Înjumătățiți perele și scoateți semințele și miezurile. Umpleți fiecare jumătate de pere cu aproximativ o lingură de brânză. Înfășurați fiecare pere umplute cu o felie de slănină și așezați-o pe o foaie de copt.
Stropiți puțin ulei de măsline peste pere și condimentați-le cu sare și piper.
Coaceți-le până când perele sunt fragede și slănina este crocantă, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Așezați perele pe un platou, stropiți cu miere și garnisiți cu rucola.