Pere Proaspete Crocante
Reteta proaspete pere clare pot fi făcute în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 47 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, pere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încearcă Proaspete Pere Ghimbir Clare, Pear Crisp, și Pear Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Se taie margarina până se formează firimituri grosiere; pus deoparte.
Așezați perele într-un castron mare.
Se presară cu zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie, ghimbir și scorțișoară rămasă; aruncați pentru a acoperi.
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când perele sunt fragede.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.