Pere Proaspete Crocante

Pere Proaspete Crocante
Reteta proaspete pere clare pot fi făcute în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 47 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, pere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încearcă Proaspete Pere Ghimbir Clare, Pear Crisp, și Pear Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se taie margarina până se formează firimituri grosiere; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
3
Așezați perele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară cu zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie, ghimbir și scorțișoară rămasă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se presară cu amestec de firimituri.
7
Coaceți la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista