Pere pocate cu pastă de gutui în mantii de parmezan

Pere pocate cu pastă de gutui în mantii de parmezan
Perele braconate cu pastă de gutui în mantale de parmezan sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 723 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Membrillo (Pastă De Gutui), Tarta De Mere Cu Scortisoara Cu Seminte De Dovleac Si Pasta De Gutui, și Gutui Braconat.

Instrucțiuni

1
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miez de jos cu tăietor cu bile de pepene galben pentru a crea o cavitate adâncă de 2 1/2 inch. Frecați perele peste tot cu suc de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți vinul, zahărul, fasolea de vanilie și coaja la fierbere într-o oală largă de 6 litri (cel puțin 12 inci în diametru) la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pere, aranjându-le pe părțile lor în 1 strat, împreună cu orice suc de lămâie din castron (perele nu vor fi acoperite de lichid), apoi reduceți focul la scăzut și braconați perele, acoperite, întorcându-le ocazional, până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Transferați cu grijă perele cu o lingură cu fante într - un vas de copt de 13 x 9 inci, perele în picioare în poziție verticală și rezervând lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Când perele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, umpleți cavitățile cu pastă de gutui și stați din nou perele în poziție verticală în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
PerePere
5
Fierbeți lichidul în oală la foc mare până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă sirop peste pere și se răcește, ungând ocazional cu sirop. Se răcește, se acoperă, se unge ocazional cu sirop, până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SiropSirop
7
Stropiți ușor fiecare pere cu sirop și strecurați o mantie de parmezan peste tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SiropSirop
PerePere
8
Se servește cu așchii de brânză pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1
Perele pot fi răcite până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista