Pere la grătar cu iaurt grecesc bătut cu miere și migdale prăjite
Pere la grătar cu iaurt grecesc bătut cu miere și migdale prăjite ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, miere, pere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1346 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nectarine la grătar cu frișcă de Ricotta miere-portocală și migdale prăjite, Sănătos și delicios: pere braconate cu cidru cu iaurt și migdale prăjite, și Prune prăjite cu iaurt grecesc, miere și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, mierea și vanilia într-un blender, mini-robot de bucătărie sau cu un mixer electric până când este cremos, neted și strălucitor, aproximativ 2 minute.
Transferați-l într-un castron mic și dați-l la frigider în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.Prăjiți migdalele pe o foaie de copt la 350 de metri pătrați într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau cuptor obișnuit până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute. Fii cu ochii pe ei ca să nu ardă!Preîncălziți grătarul panini la mare (sau la cea mai mare setare de căldură).Feliați fiecare pere pe jumătate pe lungime și îndepărtați miezul (o modalitate ușoară este să scoateți miezul cu o linguriță din setul de linguri de măsurare).
Ungeți puțin unt pe părțile tăiate.
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, pe grătar și închideți capacul astfel încât să se sprijine ușor deasupra perelor. Grătiți până când apar urme de grătar întunecate și puteți mirosi aroma caramelului ars, aproximativ 3 minute.
Transferați perele în boluri individuale sau pahare de martini. Acoperiți cu câteva bucăți de iaurt bătut cu miere, presărați câteva migdale prăjite și stropiți cu miere.