Pere De Portocale

Pere De Portocale
Perele Pocate portocalii sunt o garnitură care servește 8. O porție conține 258 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere De Portocale Franceze (Poire Avec Orange), Pere De Portocale Braconate, și Pere Braconate Condimentate Cu Portocale.

Instrucțiuni

1
Cu un corer de mere sau un cuțit ascuțit, îndepărtați cu grijă miezul de pe fundul perelor până la 1 in. de tulpină, lăsând perele întregi cu tulpină. Curățați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un cuptor olandez, combinați sucul de portocale, apa, zahărul brun, untul și coaja de portocală. Aduceți la fierbere; adăugați pere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când perele sunt fragede, întorcându-se de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți perele și puneți-le deoparte. Fierbeți sucurile de gătit, neacoperite, timp de 5 minute sau până se îngroașă până la consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică grea la foc mic, încălziți ciocolata, smântâna și untul până se topește ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Puneți siropul de pere în feluri de mâncare pentru desert; puneți o pere în fiecare fel de mâncare și stropiți cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Garnisiți cu coajă de portocală, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista