Pere cu zmeură și smochine
Pere fiert cu zmeură și smochine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 233 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, smochine, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Smochine calde cu zmeură proaspătă, Pere Fierte Cu Smochine Condimentate, și Pere și zmeură braconate cu scorțișoară și Cardamom.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime.
Combinați apa și următoarele 4 ingrediente (apă prin cuișoare întregi) într-o cratiță mare de nonaluminiu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați la amestecul de zahăr; aruncați fasolea. Aduceți amestecul de zahăr la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Puneți perele, tăiați părțile în sus, în tigaie; se fierbe 25 de minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați jumătățile de pere cu o lingură pliată, rezervând amestecul de zahăr; așezați jumătățile de pere într-un vas mare de mică adâncime. Acoperiți și răciți.
Aduceți amestecul de zahăr la fiert; gătiți până se reduce la 1 cană (aproximativ 30 de minute). Mișto.
Serviți fiecare jumătate de pere cu 2 linguri de sos, 2 linguri de zmeură și 3 jumătăți de smochine; garnisiți cu o crenguță de mentă, dacă doriți.