Pere coapte cu sos de cremă Sauternes

Pere coapte cu sos de cremă Sauternes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Un amestec de acompaniament: Madeleine, pere bartlett coapte ferm, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miezul de jos folosind un tăietor cu bile de pepene galben sau un cuțit mic ascuțit. Se amestecă împreună stafide, zahăr brun, zests și 2 linguri
Sauternes și umpleți cavitățile de pere cu amestec. Stați perele în poziție verticală într-un vas de copt cu unt suficient de mare pentru a le ține și turnați ceașca rămasă
Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Transferați perele într-un vas sau farfurii de servire folosind o spatulă metalică pentru a menține umplutura pe loc și turnați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron.
Bateți gălbenușurile și zahărul granulat într-un castron mare de metal și adăugați lichid fierbinte de gătit într-un jet, amestecând constant. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe și bateți energic sau bateți cu un mixer electric portabil, până când amestecul este triplat în volum și înregistrează 160 F pe un termometru cu citire instantanee, 3 până la 5 minute.
Serviți perele calde cu sos.
* Perele pot fi coapte cu 1 zi înainte, răcite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în lichid de gătit, acoperit, într-un cuptor de 350 de metri F până când este încălzit, aproximativ 15 minute, înainte de a face sosul.