Pere coapte cu sos de cremă Sauternes

Pere coapte cu sos de cremă Sauternes
Pere coapte cu sos de cremă Sauternes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Un amestec de acompaniament: Madeleine, pere bartlett coapte ferm, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miezul de jos folosind un tăietor cu bile de pepene galben sau un cuțit mic ascuțit. Se amestecă împreună stafide, zahăr brun, zests și 2 linguri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Sauternes și umpleți cavitățile de pere cu amestec. Stați perele în poziție verticală într-un vas de copt cu unt suficient de mare pentru a le ține și turnați ceașca rămasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Sauternes peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Transferați perele într-un vas sau farfurii de servire folosind o spatulă metalică pentru a menține umplutura pe loc și turnați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Bateți gălbenușurile și zahărul granulat într-un castron mare de metal și adăugați lichid fierbinte de gătit într-un jet, amestecând constant. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe și bateți energic sau bateți cu un mixer electric portabil, până când amestecul este triplat în volum și înregistrează 160 F pe un termometru cu citire instantanee, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți perele calde cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
* Perele pot fi coapte cu 1 zi înainte, răcite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în lichid de gătit, acoperit, într-un cuptor de 350 de metri F până când este încălzit, aproximativ 15 minute, înainte de a face sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista