Pere coapte cu sos de cremă Sauternes

Pere coapte cu sos de cremă Sauternes
Pere coapte cu sos de cremă Sauternes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Un amestec de acompaniament: Madeleine, pere bartlett coapte ferm, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miezul de jos folosind un tăietor cu bile de pepene galben sau un cuțit mic ascuțit. Se amestecă împreună stafide, zahăr brun, zests și 2 linguri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Sauternes și umpleți cavitățile de pere cu amestec. Stați perele în poziție verticală într-un vas de copt cu unt suficient de mare pentru a le ține și turnați ceașca rămasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Sauternes peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Transferați perele într-un vas sau farfurii de servire folosind o spatulă metalică pentru a menține umplutura pe loc și turnați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți gălbenușurile și zahărul granulat într-un castron mare de metal și adăugați lichid fierbinte de gătit într-un jet, amestecând constant. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe și bateți energic sau bateți cu un mixer electric portabil, până când amestecul este triplat în volum și înregistrează 160 F pe un termometru cu citire instantanee, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți perele calde cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
* Perele pot fi coapte cu 1 zi înainte, răcite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în lichid de gătit, acoperit, într-un cuptor de 350 de metri F până când este încălzit, aproximativ 15 minute, înainte de a face sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista