Pere coapte cu cidru cu sos de caramel
Pere coapte cu cidru cu sos de caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 425 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Găluște De Mere Coapte Cu Sos De Cidru, și Bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată pentru rețete similare.