Pepper Jack și hrean cartofi dublu coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți cu piper și hrean. O porție conține 577 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.75 pe portie. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, avocado, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pepper Jack și pizza dublă de măsline Pita, Pepper Jack Piure De Cartofi, și Foc de tabără (sau cuptor) Jack piper și cartofi Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați bine cartofii pentru a îndepărta toată murdăria. Pierce cu o furculiță, frecați cu sare kosher și coaceți pe o tavă de foaie timp de 1 oră.
Între timp, în tigaie medie la foc mediu se fierbe bacon pana se rumeneste, elimina, se scurge pe prosoape de hârtie și se taie.
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati timp de 2 minute. Se amestecă jalapenos și se sotează încă 2 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează ușor încă 1 minut. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se răcească la o temperatură funcțională. Feliați cartofii în jumătate, pe lungime și îndepărtați carnea cartofului cu o lingură într-un bol.
Se amestecă în unt, se adaugă piper și sare după gust. Rezervați 8 din jumătățile pielii, aruncați cealaltă
Îndoiți ușor amestecul de ceapă, jalapeno și usturoi în cartof.
Combinați hreanul, smântâna, jumătate din brânza pepper jack și slănina; se adaugă la amestecul de cartofi. Îndoiți ușor avocado.
Umpleți cartofii cu amestec, acoperiți cu brânza rămasă și puneți-o înapoi în cuptor pe o foaie de copt timp de 20 de minute la 350 de grade F.