Pepper Jack și hrean cartofi dublu coapte

Pepper Jack și hrean cartofi dublu coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți cu piper și hrean. O porție conține 577 calorii, 17g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.75 pe portie. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, avocado, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pepper Jack și pizza dublă de măsline Pita, Pepper Jack Piure De Cartofi, și Foc de tabără (sau cuptor) Jack piper și cartofi Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați bine cartofii pentru a îndepărta toată murdăria. Pierce cu o furculiță, frecați cu sare kosher și coaceți pe o tavă de foaie timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, în tigaie medie la foc mediu se fierbe bacon pana se rumeneste, elimina, se scurge pe prosoape de hârtie și se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și sotati timp de 2 minute. Se amestecă jalapenos și se sotează încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adaugă usturoiul și se sotează ușor încă 1 minut. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se răcească la o temperatură funcțională. Feliați cartofii în jumătate, pe lungime și îndepărtați carnea cartofului cu o lingură într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se amestecă în unt, se adaugă piper și sare după gust. Rezervați 8 din jumătățile pielii, aruncați cealaltă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Îndoiți ușor amestecul de ceapă, jalapeno și usturoi în cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Combinați hreanul, smântâna, jumătate din brânza pepper jack și slănina; se adaugă la amestecul de cartofi. Îndoiți ușor avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
10
Umpleți cartofii cu amestec, acoperiți cu brânza rămasă și puneți-o înapoi în cuptor pe o foaie de copt timp de 20 de minute la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista