Pepita-Dip Tomatillo Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pepita-Fried Tomatillo Dip. Această rețetă face 6 porții cu 281 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ulei de măsline, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Creveți Prăjiți Cu Pesto Pepita, și Pilaf Multigrain de morcov prăjit cu Pesto Pepita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tomatillos într-o tigaie mică și fierbeți 4 până la 6 in. de la căldură, întorcându-se o dată, până când pielea este ușor carbonizată, 5 până la 8 minute.
Într-o tigaie mică, grea, la foc mediu, prăjiți semințele de dovleac până se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți tomatillos, semințe de dovleac, usturoi, suc de lămâie, ulei de măsline, coriandru și sare până se combină, dar încă ușor gros.
Răzuiți într-un castron mic sau tărtăcuță; adăugați mai multă sare după gust.