Pepeni marinați cu mentă și Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Pepenii marinați cu mentă și Feta ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de portocale, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta, Salată De Pepene Verde, Feta Și Mentă Cu Ceapă Marinată De Var, și Fritters de mazăre, mentă și Feta cu sos de scufundare de mentă cu iaurt (fără Gluten, fără cereale).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie și sarea.
Tăiați pepenii în sferturi, aruncați semințele și tăiați și aruncați coaja.
Tăiați fructele în bucăți de 1 inch; adăugați la amestecul de suc de portocale.
Tăiați frunzele de mentă pe lungime în așchii.
Se adaugă în castron și se amestecă ușor pentru a acoperi. Acoperiți etanș și răciți cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Chiar înainte de servire, amestecați ușor pepenii marinați și presărați cu brânză feta.