Pepene marinat cu ghimbir și var
Pepenele marinat cu ghimbir și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pepene galben, zahăr demerara, filtru de cafea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Pepene Galben De Ghimbir, Salată de pepene galben cu sirop de Lime-ghimbir, și Creveți Marinați Cu Ghimbir-Soia-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți, semințați și feliați pepene galben în pene groase de 1/2 inch. Radeți ghimbirul la egal cu 1 lingură., folosind găuri mari ale unei răzătoare de cutie.
Așezați ghimbirul ras într-o bucată de pânză de brânză sau un filtru de cafea. Strângeți sucul din ghimbirul ras într-un castron mare; aruncați solidele.
Adăugați pepene galben, zahăr și ingredientele rămase în castron; aruncați pentru a acoperi. Împachetați amestecul în 2 (1-qt.) borcane de conservare cu gură largă; turnați orice sucuri acumulate în borcane. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile. Se răcește 3 până la 8 ore.