Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de ardei afumat

Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de ardei afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ulei de măsline ușor, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de ardei afumat, Pepene galben și friptură cu sos de ardei afumat, și Pepene galben, șuncă Serrano și salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, ardeiul, sarea și piperul într-un bol mic și adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se amestecă bine.
Pentru a face salată: aruncați pepene galben și miere cu jumătate de pansament într-un bol. Aranjați decorativ rucola pe un platou și apoi adăugați pepene galben. Condimentează cu sare și piper, pentru a gusta o ploaie cu pansamentul rămas.
Nota bucătarului: este important ca șunca să nu fie feliată la fel de subțire ca de obicei prosciutto. Șunca puțin mai groasă este mai ușor de tăiat în fâșii și va rămâne separată într-o salată în loc să se aglomereze.