Pepene galben cu Serrano-sirop de mentă
Pepenele cu sirop de mentă Serrano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 12 porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pepene verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de pepene galben cu sirop de portocale-mentă, Salată de pepene galben, fructe de pădure și pere cu sirop de Cayenne-Lămâie-Mentă, și Salată de pepene galben, fructe de pădure și pere cu sirop de Cayenne-Lămâie-Mentă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa, sucul de lămâie, mierea și ardeiul serrano. Se aduce la fierbere; gatiti 3-5 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă menta și coaja de lămâie. Se răcește la temperatura camerei.
Se strecoară siropul; aruncați ardeiul, menta și coaja de lămâie. Într-un castron mare, combinați pepenii.
Adăugați sirop; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore, amestecând de mai multe ori.
Se servește cu o lingură cu fante.