Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de avocado de pepene galben. Pentru 85 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 160 de calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, jicama și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salsa De Pepene Galben, Pepene Galben Castravete Salsa, și Salsa De Pepene Galben De Roșii.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați pepene galben, jicama, ceapă, suc de lămâie, ulei, cayenne, sare și coriandru. Se amestecă ușor în avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Jicama
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se servește peste friptură de flanc la grătar sau ca garnitură.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.