Penne Parmesan Alfredo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne Parmesan Alfredo. O porție conține 549 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, parmezan, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui Penne Alfredo, Pui Penne Alfredo, și Șuncă și Penne Alfredo cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste.
Pentru sos, topiți untul într-o cratiță care va fi suficient de mare pentru a găzdui kilogramul de paste fierte și sotati ceapa până devine translucidă.
Se amestecă făina pentru a face un roux. Adăugați treptat lapte și lăsați îngroșarea la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Acoperiți imediat suprafața sosului cu o foaie de folie de plastic și lăsați-o deoparte scurt.
Fierbeți pastele până la al dente și scurgeți.
Adăugați pastele fierte și mazărea albă în tigaia care conține sosul și pliați pentru a acoperi pastele. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.