Penne cu spanac și Feta
Penne cu spanac și Fetan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Dacă aveți la îndemână penne, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Penne cu spanac și Feta, Penne cu spanac, Feta și măsline, și Feta, Ciuperci Și Spanac Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați roșiile și bulionul; aduceți la foc mic și gătiți 5 minute sau până când roșiile se înmoaie și se evaporă puțin lichid. Folosiți o lingură de lemn pentru a zdrobi ușor roșiile. Se amestecă încet spanacul sau rucola; gatiti, amestecand, 2 minute sau pana cand frunzele se ofilesc.
Scurgeți pastele. În vasul de servire, aruncați pastele cu sos cald de roșii-spanac. Se condimentează cu sare și piper.