Penne cu Shiitakes, măsline și Asiago

Penne cu Shiitakes, măsline și Asiago ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 456 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de brânză asiago, măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Shiitakes și Penne de grâu integral într-un sos cremos de usturoi vegan, cu conținut scăzut de grăsimi, Broccoli și Penne cu Asiago, și Penne cu brânză elvețiană și brânză Asiago.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, șalotă și usturoi și sotati 2 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă spanacul, busuiocul și oțetul și se gătește 1 minut sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent.
Adăugați bulion și măsline; gatiti 15 secunde.
Combinați amestecul de ciuperci, pastele, uleiul, piperul și sarea, aruncând ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul de paste pe o farfurie; se acoperă cu brânză.