Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre
Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 614 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți paste penne, mazăre, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Penne cu ciuperci sălbatice, Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână, și Paste cu ciuperci sălbatice, mazăre și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 15 minute, până când sunt moi.
Gatiti penne conform instructiunilor pachetului.
În timp ce penne gătește, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și gătiți timp de 2 minute sau până când este moale.
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți timp de 3 minute, până când ciupercile se înmoaie. Se strecoară ciupercile porcini printr-o sită, rezervând lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile porcini și se adaugă în tigaie.
Adăugați pui și tarhon și gătiți 1 minut, până când tarhonul este parfumat.
Adăugați lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate și 1 cană de bulion de pui și aduceți la foc mic, timp de 5 minute. Într-un castron mic, folosind un tel, dizolvați amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de bulion de pui și adăugați în tigaie cu mazărea. Se fierbe 2 minute până ajunge la fierbere completă, iar sosul se îngroașă. Se amestecă Penna gătită și se gătește 1 minut pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.