Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre

Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre
Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 614 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți paste penne, mazăre, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Penne cu ciuperci sălbatice, Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână, și Paste cu ciuperci sălbatice, mazăre și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 15 minute, până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Gatiti penne conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
3
În timp ce penne gătește, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați prazul și gătiți timp de 2 minute sau până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți timp de 3 minute, până când ciupercile se înmoaie. Se strecoară ciupercile porcini printr-o sită, rezervând lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile porcini și se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Adăugați pui și tarhon și gătiți 1 minut, până când tarhonul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate și 1 cană de bulion de pui și aduceți la foc mic, timp de 5 minute. Într-un castron mic, folosind un tel, dizolvați amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de bulion de pui și adăugați în tigaie cu mazărea. Se fierbe 2 minute până ajunge la fierbere completă, iar sosul se îngroașă. Se amestecă Penna gătită și se gătește 1 minut pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Penne FiertePenne Fierte
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista