Penne Cu Pesto De Rucola
Penne cu rucola Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 435 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Penne cu Arugulan și Pesto de nuc, Pesto De Rucola De Fistic Cu Penne Și Broccolini Sotate, și Penne Cu Pesto De Rucola De Fistic Și Legume Glazurate Balsamice.
Instrucțiuni
Aruncați nuci de pin prăjite și căței de usturoi prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit și procesați până la tocat.
Adăugați rucola, parmezan, apă, suc de lămâie și sare în robotul de bucătărie și procesați până se toacă fin. Cu robotul de bucătărie pornit, turnați încet uleiul de măsline prin jgheabul alimentar și procesați până când este bine amestecat.
Combinați pesto - ul cu pastele într-un castron mare și aruncați bine.
Notă: Pesto poate fi preparat din timp și depozitat într-o pungă de plastic cu fermoar în frigider timp de până la o săptămână.