Penne cu Pancetta și conopidă Romanesco

Penne cu Pancettan și conopidă Romanesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 567 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pancetta, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, Salată marinată Romanesco și conopidă, și Ciorba de mere-conopida cu Romanesco prajit.
Instrucțiuni
Feliați floretele de pe conopidă. Apoi feliați aproximativ jumătate din floretele mai mari în bucăți groase de 1/8 inch. Se vor despărți puțin producând niște bucăți sfărâmicioase, precum și felii frumoase îngrijite. Păstrați aceste bucăți și apoi amestecați toate bucățile de conopidă de dimensiuni diferite într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Încălziți o tigaie saut de dimensiuni bune la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați aproximativ bastoanele pancetta și gătiți-le 5 sau 6 minute până când se îngrașă. Don nu le-a lăsat să devină prea maro încă.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie și gătiți ceapa și pancetta încă 2 minute până când ceapa se înmoaie.
Adăugați caperele în tigaie și amestecați bine. Întoarceți căldura la mediu-mare. Când tigaia se încălzește, este timpul să puneți conopida în tigaie.
Adăugați aproximativ jumătate din ea. Amintiți-vă că obiectivul dvs. este o mulțime de texturi interesante din legume.
În acest moment, aveți răbdare. Don nu amestecați prea mult amestecul. Amintiți-vă că doriți texturi clare și masticabile. Dacă vă mutați legumele în jurul prea mult vă veți termina cu o legume la abur. Odată ce unele dintre legume încep să devină maronii și crocante în câteva zone, puteți da tigaiei o aruncare sau o agitare rapidă.
Adăugați restul de legume și repetați procesul. În acest fel, textura va rula cu adevărat gama de la bucăți mici crocante, până la bucăți moi delicioase.
Acum adăugați aproximativ 1 cană de bulion de pui în tigaie cu fulgii de ardei roșu.
Între timp, pregătiți penne conform direcției pachetului până la al dente. Apoi folosiți un skimmer mare de sârmă pentru a arunca pastele direct în tigaia saut. Va veni puțină apă și asta este bine. Aduceți sosul și Penna la fiert, aruncând și amestecând pentru a acoperi pastele.
Verifică-ți condimentul. Se amestecă aproximativ pesmet, pătrunjel și 2 linguri de ulei de măsline de bună calitate. Gatiti, amestecand des pastele, pana cand sosul este usor ingrosat.
Se toarnă pastele pe un platou de servire.
Garnisiți cu ultimul pesmet și serviți-l!