Penne cu Pancetta și conopidă Romanesco

Penne cu Pancetta și conopidă Romanesco
Penne cu Pancettan și conopidă Romanesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 567 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pancetta, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, Salată marinată Romanesco și conopidă, și Ciorba de mere-conopida cu Romanesco prajit.

Instrucțiuni

1
Feliați floretele de pe conopidă. Apoi feliați aproximativ jumătate din floretele mai mari în bucăți groase de 1/8 inch. Se vor despărți puțin producând niște bucăți sfărâmicioase, precum și felii frumoase îngrijite. Păstrați aceste bucăți și apoi amestecați toate bucățile de conopidă de dimensiuni diferite într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie saut de dimensiuni bune la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați aproximativ bastoanele pancetta și gătiți-le 5 sau 6 minute până când se îngrașă. Don nu le-a lăsat să devină prea maro încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie și gătiți ceapa și pancetta încă 2 minute până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați caperele în tigaie și amestecați bine. Întoarceți căldura la mediu-mare. Când tigaia se încălzește, este timpul să puneți conopida în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați aproximativ jumătate din ea. Amintiți-vă că obiectivul dvs. este o mulțime de texturi interesante din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
7
În acest moment, aveți răbdare. Don nu amestecați prea mult amestecul. Amintiți-vă că doriți texturi clare și masticabile. Dacă vă mutați legumele în jurul prea mult vă veți termina cu o legume la abur. Odată ce unele dintre legume încep să devină maronii și crocante în câteva zone, puteți da tigaiei o aruncare sau o agitare rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de legume și repetați procesul. În acest fel, textura va rula cu adevărat gama de la bucăți mici crocante, până la bucăți moi delicioase.
9
Acum adăugați aproximativ 1 cană de bulion de pui în tigaie cu fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Între timp, pregătiți penne conform direcției pachetului până la al dente. Apoi folosiți un skimmer mare de sârmă pentru a arunca pastele direct în tigaia saut. Va veni puțină apă și asta este bine. Aduceți sosul și Penna la fiert, aruncând și amestecând pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
PennePenne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Verifică-ți condimentul. Se amestecă aproximativ pesmet, pătrunjel și 2 linguri de ulei de măsline de bună calitate. Gatiti, amestecand des pastele, pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se toarnă pastele pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Garnisiți cu ultimul pesmet și serviți-l!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista