Penne cu Pancetta și conopidă Romanesco

Penne cu Pancetta și conopidă Romanesco
Penne cu Pancettan și conopidă Romanesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 567 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pancetta, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, Salată marinată Romanesco și conopidă, și Ciorba de mere-conopida cu Romanesco prajit.

Instrucțiuni

1
Feliați floretele de pe conopidă. Apoi feliați aproximativ jumătate din floretele mai mari în bucăți groase de 1/8 inch. Se vor despărți puțin producând niște bucăți sfărâmicioase, precum și felii frumoase îngrijite. Păstrați aceste bucăți și apoi amestecați toate bucățile de conopidă de dimensiuni diferite într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie saut de dimensiuni bune la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați aproximativ bastoanele pancetta și gătiți-le 5 sau 6 minute până când se îngrașă. Don nu le-a lăsat să devină prea maro încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie și gătiți ceapa și pancetta încă 2 minute până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați caperele în tigaie și amestecați bine. Întoarceți căldura la mediu-mare. Când tigaia se încălzește, este timpul să puneți conopida în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați aproximativ jumătate din ea. Amintiți-vă că obiectivul dvs. este o mulțime de texturi interesante din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
În acest moment, aveți răbdare. Don nu amestecați prea mult amestecul. Amintiți-vă că doriți texturi clare și masticabile. Dacă vă mutați legumele în jurul prea mult vă veți termina cu o legume la abur. Odată ce unele dintre legume încep să devină maronii și crocante în câteva zone, puteți da tigaiei o aruncare sau o agitare rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați restul de legume și repetați procesul. În acest fel, textura va rula cu adevărat gama de la bucăți mici crocante, până la bucăți moi delicioase.
9
Acum adăugați aproximativ 1 cană de bulion de pui în tigaie cu fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Între timp, pregătiți penne conform direcției pachetului până la al dente. Apoi folosiți un skimmer mare de sârmă pentru a arunca pastele direct în tigaia saut. Va veni puțină apă și asta este bine. Aduceți sosul și Penna la fiert, aruncând și amestecând pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Verifică-ți condimentul. Se amestecă aproximativ pesmet, pătrunjel și 2 linguri de ulei de măsline de bună calitate. Gatiti, amestecand des pastele, pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se toarnă pastele pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Garnisiți cu ultimul pesmet și serviți-l!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista