Penne cu mazăre și Pancetta
Penne cu mazăre și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Penne Cu Dovleac Și Pancetta, Penne Cu Dovlecei De Ghindă Și Pancetta, și Penne cu anghinare, Pancetta și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Acoperiți și păstrați cald.
Gatiti pancetta la foc mediu intr-o tigaie mare pana cand este crocanta. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în picăturile din tigaie; gătiți și amestecați timp de 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Bateți împreună laptele și făina într-un castron mic.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se toarna. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Adăugați mazăre conservată și pancetta în pastele fierte; aruncați ușor pentru a acoperi.
Pentru a servi, presărați pastele cu brânză și piper. Dacă doriți, top cu salvie.