Penne cu Halibut, dovlecei și mentă
Penne cu Halibut, dovlecei și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 367 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă, 7 Paste grozave de dovlecei Plus paste Penne cu dovlecei și cârnați de pui, și Halibut la grătar cu Gremolata de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 3 linguri de ulei de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și amestecați des până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați dovlecelul și 1 linguriță de sare; gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este moale si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați penne și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Se acoperă halibutul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și se presară peste tot cu sare și piper.
Așezați într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Se toarnă vin, se reduce focul pentru a menține un foc mic și se gătește până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, cu aproximativ 5 minute mai mult. Rupeți halibutul în fulgi.
Se amestecă coaja de lămâie în amestecul de dovlecei. Într-un castron mare, combinați amestecul de paste și dovlecei.
Adăugați halibut în fulgi și lichid în tigaie și presărați cu toate, cu excepția a 2 linguri de mentă; se amestecă pentru a acoperi pastele.
Se presară cu menta rămasă.