Penne cu Halibut, dovlecei și mentă

Penne cu Halibut, dovlecei și mentă
Penne cu Halibut, dovlecei și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 367 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă, 7 Paste grozave de dovlecei Plus paste Penne cu dovlecei și cârnați de pui, și Halibut la grătar cu Gremolata de Lămâie-Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 3 linguri de ulei de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și amestecați des până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați dovlecelul și 1 linguriță de sare; gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este moale si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 4 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați penne și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
6
Scurgere.
7
Se acoperă halibutul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
HalibutHalibut
8
Așezați într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare și gătiți, rotind o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă vin, se reduce focul pentru a menține un foc mic și se gătește până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, cu aproximativ 5 minute mai mult. Rupeți halibutul în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se amestecă coaja de lămâie în amestecul de dovlecei. Într-un castron mare, combinați amestecul de paste și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați halibut în fulgi și lichid în tigaie și presărați cu toate, cu excepția a 2 linguri de mentă; se amestecă pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se presară cu menta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista