Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare

Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare. Pentru $9.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 831 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Un amestec de unt, CR ampermormme fra ampermormche, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Penne cu carne de vită și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Gatiti pastele in apa clocotita sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Se scurge printr-o strecurătoare.Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-o cratiță, combina brânză, lapte, CR fra fra FRA, și unt. Gatiti la foc mediu-mic pana cand branza se topeste in mare parte si aveti un sos cremos. Pentru a împiedica sosul de brânză să se rupă, scoateți sosul de pe foc înainte ca brânza să se topească în întregime. Condimentați cu piper, adăugând mai mult după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Într-o caserolă cu unt puțin adânc, aruncați pastele cu roșii uscate la soare și șuncă Serrano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Jamon SerranoJamon Serrano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Se toarnă sosul peste paste, apoi se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când blatul devine maro auriu și clocotește în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Serviți imediat.
9
Brânzeturi ALTERNATIVE: Ibores, Twig Farm Goat Tomme, Bardwell Farm ' s EquinoxWINE împerecheri: Txakoli, vin alb Catalan, gr Arkullner Veltliner împerecheri suplimentare pentru brânză: gem de smochine, măsline Picholine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Gem De SmochineGem De Smochine
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
10
Retipărit cu permisiunea de la Melt de Stephanie Stiavetti și Garrett McCord, Circulatory 2013 Little, Brown and Company
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista