Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare. Pentru $9.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 831 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Un amestec de unt, CR ampermormme fra ampermormche, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu Garrotxa, șuncă Serrano și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Penne cu carne de vită și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Gatiti pastele in apa clocotita sarata pana la al dente.
Se scurge printr-o strecurătoare.Pune deoparte.
Într-o cratiță, combina brânză, lapte, CR fra fra FRA, și unt. Gatiti la foc mediu-mic pana cand branza se topeste in mare parte si aveti un sos cremos. Pentru a împiedica sosul de brânză să se rupă, scoateți sosul de pe foc înainte ca brânza să se topească în întregime. Condimentați cu piper, adăugând mai mult după gust, dacă doriți.
Într-o caserolă cu unt puțin adânc, aruncați pastele cu roșii uscate la soare și șuncă Serrano.
Se toarnă sosul peste paste, apoi se amestecă până se combină.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când blatul devine maro auriu și clocotește în jurul marginilor.
Brânzeturi ALTERNATIVE: Ibores, Twig Farm Goat Tomme, Bardwell Farm ' s EquinoxWINE împerecheri: Txakoli, vin alb Catalan, gr Arkullner Veltliner împerecheri suplimentare pentru brânză: gem de smochine, măsline Picholine
Retipărit cu permisiunea de la Melt de Stephanie Stiavetti și Garrett McCord, Circulatory 2013 Little, Brown and Company