Penne cu coapse de pui
Penne cu coapse de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio"), și Coapse De Pui De Soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Presărați coapsele de pui cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc coapsele de pui rapid pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o placă separată.
Se toarnă toată grăsimea/uleiul, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și amestecați pentru a găti, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se toarnă sosul marinara și se amestecă la foc.
Adăugați coapsele de pui înapoi în sos. Acoperiți și puneți tigaia în cuptor timp de 1 1/2 ore. (De asemenea, puteți fierbe pe plită la cea mai mică căldură posibilă.) Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului
Serviți 1 coapsă de pui cu sos peste paste, adăugând mai multă marinara dacă este necesar.
Se presară parmezan și se servește. (Pentru copiii mai mici, puteți tăia carnea de pe os pentru ei. Puiul este foarte fraged!)