Penne cu ciuperci și sparanghel
Penne cu ciuperci și sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Un amestec de ulei de măsline, paste penne, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Penne cu sparanghel și ciuperci, Penne cu sparanghel și ciuperci, și Penne cu ciuperci, roșii uscate la soare și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci, șobolani și usturoi; sotati 5 minute
Adăugați bulion, sparanghel, sare și piper. Se aduce la foc mic la foc mediu. Se fierbe, neacoperit, 5 minute sau până când sparanghelul este fraged.
Combinați pastele și amestecul de sparanghel; presărați brânză și busuioc, aruncând bine.