Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină

Penne Suvir Saran cu roșii mi-a venit și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 810 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți rozmarin, brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola, Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran, și Creveții lui Suvir Saran și Curry de porumb dulce.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați 1 lingură de sare și paste și gătiți urmând instrucțiunile pachetului până când pastele sunt al dente.
Se scurge printr-o strecurătoare și se lasă deoparte.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline și piperul într-o tigaie mare la foc mediu până când ardeiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă rozmarinul, cimbrul și busuiocul, apoi se adaugă slănina, gătindu-l până începe să se îngrașe, aproximativ 1 minut. Se amestecă ceapa și se gătește până începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare și se gătește până când ceapa se ofilește și slănina capătă un pic de culoare în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, acoperiți tigaia și gătiți până când roșiile încep să se micșoreze și să se micșoreze (dar nu sunt moale), 3 până la 5 minute. Se amestecă pastele și se împarte între boluri.
Se servește cu multă brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă.