Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de aisberg cu slănină și sos de zară. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 317 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână slănină groasă, maioneză, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pene de Iceberg cu pansament cu zară, Pene de aisberg la grătar cu sos de zară-busuioc, și Pene de Iceberg cu sos de brânză albastră de lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți un castron cu apă cu gheață. Într-o oală medie cu apă clocotită, albiți roșiile doar până când cojile se slăbesc, aproximativ 30 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și curățați roșiile, uscați-le și înjumătățiți-le transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Aranjați roșiile, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt antiaderentă și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Se presară cimbru tocat și se condimentează cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 2 1/2 ore sau până când roșiile sunt foarte fragede și ușor micșorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Transferați roșiile pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Între timp, întindeți cuburile de brioșă pe o foaie mică de copt și prăjiți timp de aproximativ 15 minute, sau până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Lasă crutoanele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
9
Într-un castron mic, bateți maioneza, crme frache și zeama până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul, menta și 1 lingură de arpagic și condimentați cu sare și piper. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
11
Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc și ușor crocante, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Puneți fiecare pană de aisberg pe o farfurie, adăugați o jumătate de roșii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Împrăștiați crutoanele și slănina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crutoane
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
14
Garnisiți cu restul de 2 linguri de arpagic și serviți, trecând pansamentul cu zară la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)