Pene De Cartofi La Cuptor Cu Rozmarin
Pene de cartofi la cuptor cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ulei de măsline, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Pene coapte cu rozmarin proaspăt și sare de mare, Pene de cartofi cu lămâie și rozmarin, și Pene de cartofi dulci cu rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Pregătiți 4 foi de copt cu spray de gătit.
Se amestecă împreună uleiul de măsline și untul topit.
Așezați panele de cartofi într-un castron mare; turnați amestecul de unt peste cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Se amestecă împreună făina, pesmetul, rozmarinul, praful de usturoi, pudra de ceapă și sarea; se adaugă la cartofi și se amestecă.
Întindeți panele de cartofi în straturi simple pe foile de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, deplasând ocazional foile pentru a asigura coacerea uniformă, aproximativ 45 de minute.