Pene De Cartofi Dulci Prăjiți

Pene De Cartofi Dulci Prăjiți
Pene de cartofi dulci prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, cimbru, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pene De Cartofi Dulci Prăjiți, Baie de usturoi prăjită cu pene de cartofi dulci, și Pene De Cartofi Dulci Prăjite La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.In într-un castron mare, combinați uleiul, zahărul, nucșoara, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați pene de cartofi dulci și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
3
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini și aranjați într-un singur strat. Împrăștiați cimbrul deasupra și prăjiți-l, rotind o dată, până când marginile sunt maro închis și panele sunt crocante, aproximativ 1 oră.Notă de machiaj: cartofii dulci pot fi tăiați și condimentați cu până la 2 ore înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista