Pene De Cartofi Dulci Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi dulci prăjiți. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 244 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun, nucșoară măcinată, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Pene De Cartofi Dulci Prăjiți, Pene De Cartofi Dulci Prăjiți, și Pene De Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.In un castron mare, combinați uleiul, zahărul, nucșoara, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Adăugați pene de cartofi dulci și aruncați pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini și aranjați într-un singur strat. Împrăștiați cimbrul deasupra și prăjiți, întorcându-vă o dată, până când marginile sunt maro închis și panele sunt crocante, aproximativ 1 oră.Notă înainte: cartofii dulci pot fi tăiați și condimentați cu până la 2 ore înainte de gătit.