Pene De Cartofi Dulci Glazurate Cu Zahăr Brun
Pene de cartofi dulci glazurate cu zahăr brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 217 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați FELII DE CARTOFI DULCI CU CHILI ȘI ZAHĂR BRUN CU SOS DE SCUFUNDARE CHIPOTLE AIOLI, Cartofi dulci glazurați cu zahăr brun și var, și Soia dulce și zahăr brun somon glazurat cu fasole verde de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahăr, apă, sare, nucșoară, ghimbir și scorțișoară; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Aruncați bățul de scorțișoară.
Combinați amestecul de zahăr și pene de cartofi într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de cartofi pe o tigaie mare de jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, amestecând după 20 de minute.