Pene coapte cu rozmarin proaspăt și sare de mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene coapte cu rozmarin proaspăt și sare de mare. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 422 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, și Pene de cartofi dulci cu rozmarin.