Peel' n ' mănâncă creveți cu sos de scufundare Thailandez
Peel' n ' mânca creveți cu sos de scufundare Thai este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 727 calorii, 98G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $9.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, usturoi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare, Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant, și Old Bay Peel ' N Eat creveți + sos de Cocktail pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.