Pecan Sticky Rolls

Pecan Sticky Rolls
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Pecan Sticky Rolls. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan, Pecan-maple Sticky Rolls, și Rulouri Lipicioase De Scorțișoară Cu Caramel Pecan.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se dizolvă drojdia în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați înlocuitorul de ou și 3 linguri de unt topit; se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
UntUnt
4
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Adăugați 8 uncii (aproximativ 3 3/4 căni) făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor moale și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; întoarceți-vă la stratul superior. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l în castron; se acoperă ușor cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească încă 45 de minute. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul brun, 3 linguri de unt și 2 linguri de apă fierbinte într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Răzuiți amestecul de zahăr într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit, răspândindu-se uniform pe fundul tigaiei cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
8
Presărați amestecul de zahăr uniform cu nuci pecan și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
9
Pentru a pregăti umplutura, combinați 2/3 cană zahăr granulat și scorțișoară într-un castron mic. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; bateți aluatul într-un dreptunghi de 16 x 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Suprafață perie de aluat cu 1 1/2 linguri unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
11
Presărați amestecul de zahăr uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Începând cu o latură lungă, rulati aluat jeleu-rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
ZahărZahăr
RolaRola
12
Tăiați rola în 15 felii (aproximativ 1 inch lățime). Aranjați feliile, tăiați părțile în sus, în tigaia pregătită. Înveliți ușor rulourile cu spray de gătit; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Descoperiți rulourile și coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să stea 1 minut; răsturnați cu grijă pe platoul de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista