Pecan Sandies
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Sandies Pecan un try. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr turbinado, zahăr de cofetari, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pecan Sandies, Pecan Sandies, și Pecan Sandies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Lasă să se răcească complet. Cerneti 3/4 cana faina, sarea si praful de copt intr-un bol mediu.
Se pulsează nucile prăjite cu restul de 2 linguri de făină într-un robot de bucătărie până se macină fin.
Bateți untul, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă cu o lingură de lemn până se combină, apoi se amestecă amestecul de nuci. Puneți aluatul într-un dreptunghi pe o bucată de folie de plastic; înfășurați și refrigerați până când este ferm, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul între 2 bucăți de pergament într-un dreptunghi de 9 x 6 inci, cu o grosime puțin mai mică de 1/4 inci.
Presărați aluatul cu zahăr turbinado, apoi apăsați ușor zahărul în aluat folosind un sucitor. Feliați în șase în cruce și pe lungime pentru a face 36 de dreptunghiuri. Aranjați aproximativ 1 inch pe foile de copt pregătite. Pierceți fiecare dreptunghi de câteva ori cu o furculiță, apoi apăsați un pecan pe fiecare.
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească 3 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Sursă foto: Johnny Miller