Pecan Plăcintă Tort Aluat
Reteta Pecan plăcintă tort aluat ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 20 de minute. Acest desert are 268 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Aluat De Tort De Afine-Pecan, Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, și Ciocolata Pecan Toffee Fudge Brownie Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de unt și scurtați la viteză medie cu un mixer electric până când este pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine până se amestecă.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nucile pecan.
Bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri rigide; pliați o treime din albușurile de ou în aluat. Îndoiți ușor albușurile de ou bătute rămase doar până când sunt amestecate. Utilizați imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.]()
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
Floral notes and orange blossoms, commingle with scents of citrus, peach, honeysuckle and light apricot on the nose. On the palate you will find flavors of peach, apricot and citrus. These flavors combine to produce an off-dry, yet well-balanced Riesling.