Pecan Pie VI
Reteta Pecan Pie VI ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 448 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr brun, sare, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C.)
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun. Bateți în siropul de porumb, ouăle, sarea și vanilia. Se amestecă nucile pecan tocate.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C) și coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.