Pecan-Crusted Walleye
Pecan-Crusted Walleye este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pudră de ceapă, ulei vegetal, boia măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Walleye Cu Crustă De Făină De Porumb, Walleye cu crustă de ierburi Symon cu Pierogi de homar, și Pui Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
Bateți oul cu praful de usturoi, praful de ceapă, boia de ardei, ardeiul cayenne și sarea până se amestecă uniform.
Întindeți masa de pecan într-un vas puțin adânc. Înmuiați fileurile de walleye în amestecul de ouă, apoi apăsați în făina de pecan.
Încălziți untul și uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați fileurile de walleye în tigaie. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti si fulgii de peste usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.