Pecan Crusted pui peste câmp verdeață cu Caramel citrice Vinaigrette

Pecan Crusted pui peste câmp verdeață cu Caramel citrice Vinaigrette este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 750 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți suc de lămâie, bucăți de pecan, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de câmp cu vinetă de citrice și nuci pecan cu zahăr, Salată de câmp cu vinetă de citrice și nuci pecan cu zahăr, și Amestecat organice Santa Barbara câmp verdeață cu alune Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul de căldură la 400 de grade F.
Puneți puiul și laptele de unt cu conținut scăzut de grăsimi într-o pungă de plastic și lăsați să stea timp de 15 minute până peste noapte.
In timp ce carnea de pui este marinarea combina pecan cu condimente și se amestecă bine.
Puneți amestecul într-un vas superficial.
Îndepărtați puiul și lăsați excesul de zară să se scurgă. Înveliți ambele părți ale bucăților de pui cu amestecul de pecan/condimente.
Încălziți o tigaie medie, rezistentă la cuptor, de 10 inci, pe aragaz. Folosind 1/2 linguriță de ulei pe bucată, căutați puiul timp de 1 minut pe fiecare parte și apoi puneți întreaga tigaie în cuptor (dacă nu aveți o tigaie rezistentă la cuptor, pur și simplu transferați puiul pe o foaie de copt și continuați) timp de 10 până la 15 minute. Când ați terminat și ușor răcit, felie. Notă: puiul se poate face cu o zi înainte. Puiul rămas face o salată excelentă de pui.
Tăiați, spălați și rotiți verdele. Aruncați verdele cu roșii și morcov, lăsați deoparte.
Combinați sosul de caramel cu apă și sucuri de citrice și amestecați. În timp ce bateți, stropiți în ulei de măsline, coajă de tei, dacă folosiți, și condimentați cu sare și piper, după gust.
Așezați verdeața într-un bol și aruncați ușor cu 1/2 din pansament. Movilă pe 4 farfurii și deasupra cu pui și pansament rămas. Bucurați-vă!