Pecan Crusted pui peste câmp verdeață cu Caramel citrice Vinaigrette
Pecan Crusted pui peste câmp verdeață cu Caramel citrice Vinaigrette este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 750 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți suc de lămâie, bucăți de pecan, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de câmp cu vinetă de citrice și nuci pecan cu zahăr, Salată de câmp cu vinetă de citrice și nuci pecan cu zahăr, și Amestecat organice Santa Barbara câmp verdeață cu alune Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul de căldură la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți puiul și laptele de unt cu conținut scăzut de grăsimi într-o pungă de plastic și lăsați să stea timp de 15 minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
In timp ce carnea de pui este marinarea combina pecan cu condimente și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Puneți amestecul într-un vas superficial.
5
Îndepărtați puiul și lăsați excesul de zară să se scurgă. Înveliți ambele părți ale bucăților de pui cu amestecul de pecan/condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Încălziți o tigaie medie, rezistentă la cuptor, de 10 inci, pe aragaz. Folosind 1/2 linguriță de ulei pe bucată, căutați puiul timp de 1 minut pe fiecare parte și apoi puneți întreaga tigaie în cuptor (dacă nu aveți o tigaie rezistentă la cuptor, pur și simplu transferați puiul pe o foaie de copt și continuați) timp de 10 până la 15 minute. Când ați terminat și ușor răcit, felie. Notă: puiul se poate face cu o zi înainte. Puiul rămas face o salată excelentă de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Tăiați, spălați și rotiți verdele. Aruncați verdele cu roșii și morcov, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Verzii
1
Combinați sosul de caramel cu apă și sucuri de citrice și amestecați. În timp ce bateți, stropiți în ulei de măsline, coajă de tei, dacă folosiți, și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Piersici Feliate
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Așezați verdeața într-un bol și aruncați ușor cu 1/2 din pansament. Movilă pe 4 farfurii și deasupra cu pui și pansament rămas. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat