Pecan Crusted Fried Brie cu sos de zmeură

Pecan Crusted Fried Brie cu sos de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pecan Crusted Fried Brie cu sos de zmeură. Această rețetă servește 16 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți panko, stropiți oțet de vin de orez, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Cu Crustă De Pecan Cu Sos De Zmeură, Pui prăjit la cuptor cu parmezan și Pecan, și Pui cu crustă de alune cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei la o adâncime de 1 1/2 inci și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron puțin adânc, adăugați ouăle. Într-o farfurie superficială, combinați pecanele și panko. Feliați 1 brânză rotundă în 8 pene egale. Scufundați fiecare pană în ou, întorcându-vă pentru a acoperi. Scufundați fiecare pană în amestecul de firimituri, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Prăjiți panele, câteva pe rând, în uleiul încins, întorcându-se repede pentru a găti până devin aurii pe toate părțile, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Serviți imediat cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
6
Într-un castron mic, combinați conservele de zmeură, coaja, oțetul de vin de orez și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista