Pecan Crusted Fried Brie cu sos de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pecan Crusted Fried Brie cu sos de zmeură. Această rețetă servește 16 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți panko, stropiți oțet de vin de orez, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Cu Crustă De Pecan Cu Sos De Zmeură, Pui prăjit la cuptor cu parmezan și Pecan, și Pui cu crustă de alune cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei la o adâncime de 1 1/2 inci și încălziți la 350 de grade F.
Într-un castron puțin adânc, adăugați ouăle. Într-o farfurie superficială, combinați pecanele și panko. Feliați 1 brânză rotundă în 8 pene egale. Scufundați fiecare pană în ou, întorcându-vă pentru a acoperi. Scufundați fiecare pană în amestecul de firimituri, apăsând pentru a adera.
Prăjiți panele, câteva pe rând, în uleiul încins, întorcându-se repede pentru a găti până devin aurii pe toate părțile, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu sos de zmeură.
Într-un castron mic, combinați conservele de zmeură, coaja, oțetul de vin de orez și fulgii de ardei roșu.