Pear Tarte Tatin
Nevoie de o desert vegetarian? Pear Tarte Tatin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți o tigaie din fontă de 10 inci cu 1 1/2 linguri de unt.
Presărați 6 linguri de zahăr în tigaie. Aranjați 7 jumătăți de pere, tăiați părțile în sus, într-un cerc în tigaie; așezați perele rămase pe jumătate în centru. Acoperiți tigaia și puneți-o la foc mediu-mic. Gatiti, fara a amesteca, timp de 15 minute sau pana cand amestecul de zahar este bubuit si caramelizat.
Coaceți la 400 timp de 5 minute.
Așezați 1 1/2 lingurițe de unt și ulei într-un castron. Cuptorul cu microunde la maxim 30 de secunde sau până când untul se topește.
Așezați 1 foaie filo orizontal pe o suprafață plană de lucru; periați ușor cu amestec de unt.
Presărați 2 lingurițe de zahăr uniform peste phyllo.
Așezați următoarea foaie phyllo vertical deasupra primei. Repetați procedura de două ori cu amestecul de unt rămas, zahărul și filo, terminând cu filo. Îndoiți marginile pentru a forma un cerc de 9 inci.
Așezați cercul phyllo în tigaie peste pere, apăsând ușor.
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este rumenită.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați tarta pe farfurie.
Tăiați tarta în 6 pene. Completați fiecare pană cu 1 1/2 lingurițe crme frache.
Notă de vin: potriviți această tartă cu Muscat de Beaumes de Venise, 2006, de la Domaine Durban (26 USD). Umplut cu parfumul onctuos de pere și citrice dulci, aciditatea echilibrată și strălucitoare a vinului este o picătură de aur care curăță palatul. - Alexander Spacher