Pear Tarte Tatin

Pear Tarte Tatin
Nevoie de o desert vegetarian? Pear Tarte Tatin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pear Tarte Tatin, Pear Tarte Tatin, și Pear Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie din fontă de 10 inci cu 1 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați 6 linguri de zahăr în tigaie. Aranjați 7 jumătăți de pere, tăiați părțile în sus, într-un cerc în tigaie; așezați perele rămase pe jumătate în centru. Acoperiți tigaia și puneți-o la foc mediu-mic. Gatiti, fara a amesteca, timp de 15 minute sau pana cand amestecul de zahar este bubuit si caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți la 400 timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați 1 1/2 lingurițe de unt și ulei într-un castron. Cuptorul cu microunde la maxim 30 de secunde sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Așezați 1 foaie filo orizontal pe o suprafață plană de lucru; periați ușor cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Presărați 2 lingurițe de zahăr uniform peste phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
9
Așezați următoarea foaie phyllo vertical deasupra primei. Repetați procedura de două ori cu amestecul de unt rămas, zahărul și filo, terminând cu filo. Îndoiți marginile pentru a forma un cerc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
10
Așezați cercul phyllo în tigaie peste pere, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; inversați tarta pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Tăiați tarta în 6 pene. Completați fiecare pană cu 1 1/2 lingurițe crme frache.
15
Notă de vin: potriviți această tartă cu Muscat de Beaumes de Venise, 2006, de la Domaine Durban (26 USD). Umplut cu parfumul onctuos de pere și citrice dulci, aciditatea echilibrată și strălucitoare a vinului este o picătură de aur care curăță palatul. - Alexander Spacher
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
PerePere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista