Pear Maple Johnnycake

Pear Maple Johnnycake
Pear Maple Johnnycake este un vegetarian garnitură. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 390 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de pere anjou coapte ferm, praf de copt, acompaniamente: sirop de arțar ; smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Biscuiți Cu Nuci De Arțar Și Pere, Shortcakes Cu Pere De Arțar, și Unt De Pere De Arțar Vegan.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Periați o tigaie de tort de 9 inci (2 inci adâncime) cu 1 lingură de unt topit și rezervați 6 linguri într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
4
Presărați zahărul uniform peste untul rămas în tigaie. Aranjați perele, tăiați părțile în sus, în tigaie și presărați cu 1/8 linguriță de nucșoară. Gatiti la foc mediu 5 minute, apoi intoarceti perele si presarati cu 1/8 lingurita de nucsoara. Gatiti pana cand perele lichide degajate s-au evaporat si partile taiate se rumenesc usor, inca 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați perele, tăiați părțile în jos, în tigaia pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
6
Bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și restul de 1/4 linguriță de nucșoară într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți laptele, siropul, ouăle și untul rezervat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SiropSirop
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă peste pere și se coace până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi și inversa pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista