Pear Maple Johnnycake
Pear Maple Johnnycake este un vegetarian garnitură. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 390 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de pere anjou coapte ferm, praf de copt, acompaniamente: sirop de arțar ; smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Biscuiți Cu Nuci De Arțar Și Pere, Shortcakes Cu Pere De Arțar, și Unt De Pere De Arțar Vegan.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci.
Periați o tigaie de tort de 9 inci (2 inci adâncime) cu 1 lingură de unt topit și rezervați 6 linguri într-un castron mic.
Presărați zahărul uniform peste untul rămas în tigaie. Aranjați perele, tăiați părțile în sus, în tigaie și presărați cu 1/8 linguriță de nucșoară. Gatiti la foc mediu 5 minute, apoi intoarceti perele si presarati cu 1/8 lingurita de nucsoara. Gatiti pana cand perele lichide degajate s-au evaporat si partile taiate se rumenesc usor, inca 8-10 minute.
Transferați perele, tăiați părțile în jos, în tigaia pentru tort.
Bateți împreună făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și restul de 1/4 linguriță de nucșoară într-un castron.
Bateți laptele, siropul, ouăle și untul rezervat până se omogenizează.
Se toarnă peste pere și se coace până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi și inversa pe un platou.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.