Pear Gorgonzola Pizza

Pear Gorgonzola Pizza
Pear Gorgonzola Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 366 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza artizanală, brânza provolone, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Pizza cu pere caramelizate și Gorgonzola, Pizza cu brânză de pere și Gorgonzola, și Pizza cu Bacon, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ulei și ceapă; gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Rezervați 1/2 cană de pere. Amestecați perele rămase în ceapă. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Desfaceți aluatul în tigaie; începând din centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Crusta de top uniform cu brânză provolone. Se acoperă cu amestec de pere și Brânză Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ProvoloneProvolone
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se acoperă cu spanac și se rezervă 1/2 cană felii de pere. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista