Pear Gorgonzola Pizza

Pear Gorgonzola Pizza
Pear Gorgonzola Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 366 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza artizanală, brânza provolone, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Pizza cu pere caramelizate și Gorgonzola, Pizza cu brânză de pere și Gorgonzola, și Pizza cu Bacon, pere și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Subţire-Subţire-
2
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Adăugați ulei și ceapă; gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Rezervați 1/2 cană de pere. Amestecați perele rămase în ceapă. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Subţire-Subţire-
4
Desfaceți aluatul în tigaie; începând din centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
5
Coaceți aproximativ 8 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Crusta de top uniform cu brânză provolone. Se acoperă cu amestec de pere și Brânză Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ProvoloneProvolone
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se acoperă cu spanac și se rezervă 1/2 cană felii de pere. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista